НОВИНИ

НАШИЯТ UV РОБОТ И ПОЧИСТВАЩИЯТ РОБОТ R3900 БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО INTERCLEAN AMSTERDAM 2024

Отделът за научноизследователска и развойна дейност LAB/DA INNOVATIONS на B+N Reference Zrt. също участва в международния търговски панаир Interclean Amsterdam 2024, като представи последните си иновации още през първия ден. Interclean е водеща световна професионална платформа за почистване и хигиена.

 Екипът на Lab/Da Innovations участва в Interclean заедно с KlinMak, производител на роботизирана механика. На водещото търговско изложение за професионалисти в областта на почистването и хигиената представихме нашия прототип на UV робот и робота R3900, който въпреки компактните си размери е известен с изключителната си работоспособност и високата си производителност при почистване. R3900 беше видян в действие четири пъти дневно на арената за роботи.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА LAB/DA INNOVATIONS НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В АМСТЕРДАМ

 Ръководителят на екипа за научноизследователска и развойна дейност и ръководител на Lab/Da Innovations, Петер Залка, направи презентация на живо. Той обсъди, наред с други неща, мониторинга на околната среда, уникалната процедура за секвениране на генома и системата за незабавен одит на почистването (ATP). Той представи и новаторското 3D изчисление на ефективността на UV дезинфекцията, базирано на облак от точки, разработено от Lab/Da.