НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ИНТЕГРИРАНА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Осигуряването на качество, здравето и безопасността при работа, противопожарната защита, опазването на околната среда, управлението на енергията, информационната сигурност и безопасността на храните са неразделна част от мисията на B+N Referencia Zrt. да подобрява качеството на живот.

Ние се ангажираме с прилагането на култура на здравеопазване, противопожарна защита, опазване на околната среда, управление на енергията, информационна сигурност и безопасност на храните и вярваме, че като отразяваме това в нашите дейности, можем да минимизираме риска за хората и имуществото.

Следните задължителни принципи определят нашите очаквания и ръководят нашите действия.

  1. Ние сме ангажирани с осигуряването на качествени, здравословни и безопасни условия на труд, опазване на околната среда, устойчиви операции, информационна сигурност и безопасност на храните. Адекватната безопасност е основно условие за работа за B+N Referencia Zrt
  2. Ние спазваме всички законови разпоредби, индустриални стандарти и изискванията, приети от нашите клиенти. Ние оценяваме рисковете, създаваме системи и процедури за безопасна работа, управление на околната среда, енергия, информационна сигурност и безопасност на храните, за да защитим нашите служители, околната среда, нашите клиенти, нашите клиенти, нашите потребители и всички заинтересовани страни.
  3. Вътрешните ценности на B+N – нашия поведение ориентирано към предоставянето на услуги, екипен дух и стремеж към подобрение – са в основата на нашата култура на качество, здраве, опазване на околната среда, управление на енергията, информационна сигурност и безопасност на храните. Очакваме нашите мениджъри и служители лично да демонстрират своя ангажимент, като подкрепят и развиват тази култура.
  4. Ясно са дефинирани отговорностите на ръководителите и служителите за качество, здравословни и безопасни условия на труд, опазване на околната среда, енергийна ефективност, информационна сигурност и безопасност на храните. Всички служители са длъжни да спазват съответните разпоредби и да носят предоставените им лични предпазни средства и работно облекло и да спазват правилата.
  5. Ние гарантираме, че нашите служители разбират своята роля в осигуряването на качеството, здравето и безопасността при работа, опазването на околната среда, енергийната ефективност, информационната сигурност и безопасността на храните. Ние гарантираме, че те са правилно информирани, образовани и обучени да работят безопасно, да опазват околната среда, да използват енергията икономично и да спазват правилата за информационна сигурност и безопасност на храните.
  6. Ангажираността на нашите служители, клиенти, подизпълнители, потребители и доставчици е от съществено значение за подобряване на нагласите и практиките по отношение на осигуряване на качество, здраве и безопасност, опазване на околната среда, енергийна ефективност, информационна сигурност и безопасност на храните. За тази цел ние комуникираме и се консултираме широко по въпросите на качеството, здравето и безопасността, опазването на околната среда, енергийната ефективност, информационната сигурност и безопасността на храните
  7. Налагаме правилата за безопасно влизане и излизане на всички работни места. Въведените процедури за спешни случаи се тестват и преразглеждат редовно.
  8. Всички инциденти и злополуки трябва да бъдат докладвани и научените уроци да бъдат включени в учебния материал.
  9. Непрекъснато подобряваме представянето си и гарантираме наличието на адекватни ресурси.
  10. За да гарантираме ефективност, ние работим и имаме сертифицирани системи за управление на качеството, управление на здравето и безопасността при работа, управление на околната среда – EN ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, EN ISO 14001:2015